-
(1263)
<
(3) anonim
Fri, 8 July 2011 08:16:07 +0000
email

Se taie padurile. Se revolta localnicii. Probleme de genul acesta nu sunt numai la Primaria Marisel. Sunt peste tot in ocolul silvic Belis si in toate padurile pastorite de dl.director Morar Ioan. Jaful a luat amploare in ultimii ani in padurile gestionate de D.S.Cluj. Inspectorii ITRSV nu calca in padurile administrate de dl.director Morar Ioan doar atunci cand acesta vrea. Probabil ca cei de la primaria Marisel au fluierat in biserica (a se citi ca au vrut sa renunte la serviciile de administrare a padurilor efectuate de ocolul silvic Belis-Directia Silvica Cluj) si dl director Morar Ioan a dorit sa-i aduca la linia normala trasata de dansul prin aplicarea unei corectii prin intermediul colegului sau de partid si in acelasi timp mana sa dreapta (care se poate folosi si la alte lucruri), Grigore Avram, director la ITRSV Cluj. Deocamdata lucrurile s-au calmat, probabil pana trece serbarea de la Marisel -Fantanele pentru a nu fi huiduite oficialitatile portocalii de catre localnicii satui de dezastrul ce se petrece in padurile lor de cand acestea sunt pazite de catre angajatii D.S.Cluj.

(2) ely
Wed, 15 June 2011 15:56:15 +0000
email

Si iarna e foarte frumos la Marisel...totul e alb si curat in jurul tau...dar vara cand totul e verde in jur, cand simpti mirosul fanului uscat, cand pasarile ciripesc indemnandu-te la veselie, joc si voie buna, nu iti mai vine sa cobori din varful muntelui.
Acolo te relaxezi cu adevarat. Oamenii gospodari, primitori si cu suflet bun te incurajeaza sa mai revii cat de repede pe acele meleaguri.
Cel mai frumos sat din Ardeal...Mariselul:*

(1) Cretu ionut bogdan
Sun, 15 May 2011 17:02:52 +0000
email

un site destul de bun dar totusi as crede ca ar fi frumos sa incurajatii viitori turisti sa vina si varaa nu numai iarna, inteleg ca privelistile sunt mai atragatoare iarna dar si vara cred ca se poate practica turismul dat fiind faptul ca este totusi o zona de munte

<

 Nume *
 E-mail
 Website
 Mesaj *
* (necesar)

Va rugam sa introduceti rezultatul operatiei de mai jos pentru validarea comentariului.
6 + 5=